Serveis a empreses

EndinsArt ofereix tot tipus de serveis destinats a empreses, proposem una gran varietat de festes i celebracions o, si s’escau, dissenyem el teu propi esdeveniment a mida des de zero.

Quins son?

Family Day Una de les millors maneres per a crear llaços entre els membres d’un equip és obrint espai als familiars i trobar moments on tothom pot sentir-se part del mateix. Activitats per a tots els públics, divertides i inoblidables per a tots.
Team building Jornades i activitats creatives i divertides on l’objectiu és crear situacions on els valors empresarials com la motivació, el treball en equip, la integració, l’escolta… son el punt de partida.
Sopar d’empresa Cerquem el millor restaurant o espai per celebrar amb tot l’equip! Degustant els millors plats i acompanyats del millors artistes (músics, humoristes, ballarins, actors…) de la nostra cartera. Allò que imagines, es dur a terme!
Esdeveniments corporatius Us ajudem a aconseguir els propòsits d’aquell esdeveniment amb propostes innovadores i sorprenents i que més s’ajustin al vostre objectiu.
Conferències Disposem de tot l’equip humà i tècnic per a que el vostre missatge sigui clar i net, a més d’idees innovadores que generen el factor “alça!”.
I tot allò que ens puguem imaginar… Jornades temàtiques amb els millors actors, ballarins, músics… Activitats de caire gastronòmic, sortides culturals, de benestar, tallers socials, lúdics… per a premiar el vostre equip amb una experiència per recordar i que, a més de crear sinèrgies i vincles, els aportarà valors socials i empresarials.