Cabaret Guineu

Benvinguts al Cabaret Guineu!

Què és un cabaret? Un cabaret és, en essència, una taverna. Un lloc on s’ajunten viatgers de tot arreu, per dinar o sopar, mentre corren de boca en boca les seves històries. En aquest cabaret trobem sensualitat, música, ball, humor i molt desvergonyiment.

DESENVOLUPAMENT

Cabaret Guineu és un espectacle total, amb dansa, música, cant, i humor, adaptable a qualsevol esdeveniment públic. La peculiaritat d’aquest cabaret és que el guió varia en totes i cadascuna de les seves representacions per a que l’escena succeeixi en la població que visitem. Així doncs, les aventures dels personatges  se situen i parlen de llocs i situacions properes a l’espectador, que habita a la mateixa població.

 

Fitxa artística

Autor: Miquel Ripeu

Direcció: Miquel Ripeu

Intèrprets: .Elías Torrecillas, Marian Corbalan, Laia Mora, Aina Torné, Berta Regot, Iván Bouchain, Eduard Mauri, Mercè Boher, Nuria Swan

Producció: EndinsArt

Distribució: EndinsArt

 

Els números o actuacions poden ser representats de múltiples formes. Aconsellem aquestes:

  1. Un espectacle-sopar d’unes dues hores i mitja de durada. Durant aquest temps, trobem un compendi de 7 actuacions d’aproximadament 4-6 minuts cadascuna, amb un descans de 15 minuts, en els quals els assistents escolten música punxada per un dj, i alguns artistes fan animació i jocs entre les taules.
  2. Un espectacle d’una hora de durada, amb les actuacions seguides en escenari convencional.
  3. Un espectacle de 2 hores de durada, on es reparteixen les actuacions en tres blocs, amb una pausa de 20 minuts acompanyada de música punxada per dj, i cada bloc es composa de 2 actuacions.

Per finalitzar, en tots els casos, hi ha una actuació final de 15 minuts amb tots els artistes i amb col·laboracions del públic.